Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink TIPPEK!

2011.01.22


Smink Szemüvegeseknek

 

Elterjedt az a tévhit, hogy a szemüvegeseknek erősebben kell kifesteniük magukat, mert ha felteszi a szemüveget, akkor a szemüveg ellensúlyozza az erős sminket. Ez nem igaz! A szemüvegeseknek a természetes smink ajánlott, mert a kevesebb mindig több. Ha szemüveges vagy és eddig gondjaid voltak azzal, hogyan fesd ki magad, akkor itt a megoldás!

1. Lépés: Alapozás

Egy világosabb tónusú alapozót válassz, mondjuk az Advanced Foundation FM folyékony alapozótBeige Nude színben. Az alapozót ecset segítségével vidd fel arcodra gondos mozdulatokkal. Ez az alapozó természetes hatású, könnyű fedést biztosít a bőrödnek. Ha mindezzel megvagy, jöhet egy leheletnyi arcpirosító. (FM Mineral Arcpirosító) Vidd fel nagy ecsettel az arccsontodra, hidd el csodákra képes; az arcpirosító optikailag fiatalabbá, és élénkebbé varázsolja bőrödet.


2. Lépés: Kontúrozás

A felső és alsó szempilláid tövét húzd ki fekete szemceruzávalvékonyan. Az alsót kissé satírozd el, hogy jobban kiemelje szemeidet.


3. Lépés

Ha ezzel megvagy, jöhet a szemhéjad. Szemhéjadra természetes színeket használj, ilyen például a világos és a sötétbarna, és a visszafogottabb arany szín. Ezt a 3 színt egy szemhéjfestékbe kombinálva megtalálod az FM-nél. Az egész szemhéjadra vigyél fel az arany színből, a sötétbarnát használd a külső szemzugodban, majd ha szeretnéd a szemöldökcsontodat is kiemelni, vigyél fel egy keveset a világosbarnából.


4. Lépés

A szempilla nagyon fontos, főleg ha el szeretnél csábítani valakit. Fesd ki szempilláidat fekete szempillaspirállal, mely megemeli a szempilláid tövét, ezáltal hosszabb hatást keltenek.


5. Egyben utolsó lépés

Ne hanyagold el az ajkaidat sem. Ehhez a visszafogott sminkhez egy visszafogottabb szájfényt ajánlunk; az FM Spicy Nude szájfényt, mely ápolja, és teltebbé varázsolja ajkaidat. Egymagában és rúzs fölé is használhatod. Hát nem szuper?

Ehhez a Sminkhez felhasznált termékek: 
 Szempillaspirál

 

Ünnepi Smink

 

Vészesen közelegnek az ünnepek, és az ünnepi öltözékhez nem árt egy ünnepi smink . Íme, néhány tipp, hogyan lehetsz Te is visszafogottan ünnepi.

1. Lépés: Alapozás

A bőrhibák elfedéséhez elengedhetetlen egy jó minőségű alapozó, melyet az FM Advanced Foundation alapozóbiztosítanak számodra. Válassz a bőrszínedhez megfelelő árnyalatot, dolgozd el arcbőrödön egyenletesen; mint már tudod, ez ecset segítségével a legkönnyebb. Ezek után használj FM Mineral Blush arcpirosítót, melyet nagy ecset tel vigyél fel arccsontodra.

2. Lépés: Szemek

Húzd ki vékonyan felső szemhéjadat fekete vagy sötétbarna szemceruzával. Ha erősebb sminket szeretnél, húzd ki alul is szempilláid tövét. Ha ezzel megvagy, használj az egész mozgó szemhéjadra egy arany árnyalatot ( FM Chocolate Mouse szemhéjfesték arany, világos- és sötétbarna változatban). Ezek után jöhet a sötétbarna árnyékolás; külső szemhéjadra kis ecset tel vigyél fel sötét, vagy világosbarna (erősségtől függően)szemhéjfestéket, majd dolgozd össze kissé az arany színnel. Ha ezzel megvagy, már majdnem kész is az ünnepi sminked!

3. Lépés: Szempillák

Mivel ez egy visszafogottabb smink, ezt ellensúlyozhatod extrahosszú szempillákkal. Mindenképpen fekete szempillaspirál t használj, Ez akár lehet az FM Hypnotic Black szempillaspirál is, nekünk nagyon bevált. Ha mindez nem elég, ragassz fel magadnak pár szál műszempillát, és fesd át vele még egyszer szempilláidat.

4. Lépés: Száj

Nappalra használj egy visszafogottabb színt, mint például a halvány rózsaszín, ilyen az FM Subtle Rose szájfény, estére használj bátran egy erősebb szájfényt, FM Plum Gold szájfény. Mindkét szín rendkívül csábító, ápolja és védi ajkadat.

Ehhez a Sminkhez felhasznált termékek: 
 
 
 

Csak természetesen

 

Rengeteg nő hiszi azt, hogyha a sminkje minél erősebb és feltűnőbb, az jön be a pasiknak. Ez egy oltári nagy tévedés. A kevesebb mindig több, így az agyonvakolt arc nem a legmenőbb manapság. Sminkünkkel most megmutatjuk neked, hogyan lehetsz szexi, és maradhatsz természetes is egyben.

1. lépés: Alapozás

Ha nem szép a bőröd, vagy esetleg zsíros, mindenféleképpen használj alapozót. Az FM Advanced Foundation alapozói tökéletes fedést, és mattítást biztosítanak a számodra, sőt a téli hidegben ápolja és védi arcodat a kiszáradás ellen. Mindig a bőrszínednek megfelelő alapozót használj, mert csak így érhetsz el tökéletesen természetes hatást. Ha még mattabb arcbőrt szeretnél, válassz az alapozóddal megegyező színű kőpúdert, mellyel bőrödet teljesen mattá varázsolhatod. ( FM ásványi kőpúder ). Használj nagy ecsetet, majd ezzel vidd fel az arcodra. Mindig vigyázz, hogy a púderből ne maradjon az arcodon felesleg, mert könnyen „vakolt” hatást érhetsz el.

2. Lépés: Arcpirosítás

Sokan ezt a lépést legutóljára hagyják, de nekünk bevált módszerünk, ha a pirosítást a második lépésben végezzük el. Vigyél fel egy leheletnyiarcpirosítót egy nagy púderecsetre és menj végig vele az arccsontodon. Fontos, hogy ne vidd túlzásba a pirosítást, főleg ennél a sminknél. Ha ezzel megvagy, jöhetnek a szemek.

3. Lépés: Szemek

Ennél a sminknél nem ajánlott a fekete kontúrvonalak használata, de ha szeretnéd jobban kiemelni a szemed, akkor fekete szemceruzával, vagy esetleg szemhéjtussal húzd ki nagyon vékonyan a felső szempilláid tövét. Szemhéjadra csak természetes színeket használj ennél a sminknél. Mi az FM Chocolate Mousse szemhéjpúderét használtuk, ebből is a legvilágosabb árnyalatot. Vidd fel egy ecsettel, vagy applikátorral a mozgó szemhéjadra, majd picit satírozd el.

4. Lépés: Szempillák

Mit sem ér a smink hosszú szempilla nélkül. Válassz egy jó fekete szempillaspirált, majd fesd ki vele szempilláidat. A hatás nem marad el.

5. Lépés: Száj

Végezetül az ajkadról se feledkezz meg. A téli hidegben a szájnak rengeteg ápolásra van szüksége, ezért olyan szájfényt, vagy rúzst használj, ami a színe mellett ápolja is a szád. Ehhez a sminkhez mi egy nagyon világos és természetes szájfényt használtunk, ami nem más, mint az FM Spicy Nude szájfény, melyet rúzs fülé és magában is használhatsz.

Sok sikert a csábításhoz!

Ehhez a Sminkhez felhasznált termékek: 
 
 

Csábítóan Szexi Smink

 

A tél és az ősz nálad sose a szürkéről és a hideget idéző árnyalatokról szóljon. Tűnj ki a szürke egerek közül vadító sminkeddel, mellyel színt hozhatsz a szürke hétköznapokba. Megmutatjuk Neked, hogyan készítsd el ezt a vadító kékes sminket, mely minden évszakban nyerő.

1. Lépés

Ha nem vagy megelégedve a bőröddel, csillog, esetleg pattanásos az arcod, ne hagyd ki az alapozást, hiszen ezek a termékek értünk, nőkért vannak. Mindig a bőrtónusodhoz megfelelő színt válassz, hisz nevetségesen néz ki, ha az alapozód színe sokkal sötétebb a bőröd színénél. Ha világosabb a bőrtónusod, akkor se keseredj el, ezért vannak az arcpirosítók, hogy életet leheljenek arcbőrödre. Használj FM Mineral Blush Arcpirosító; Vigyél fel egy keveset egy nagy ecsetre, és menj ezzel végig arccsontodon. A hatás nem marad el!

2. Lépés

Mivel ez a smink világosabb és sötétebb bőrtónusúaknak is egyaránt jól áll, ne félj kísérletezni a színekkel. A képen egy kékes smink et láthatsz, mely kihangsúlyozza a barna zöld és kék szemű hölgyek tekintetét egyaránt. Húzd ki vékonyan a felső szempilláid tövét fekete vagy sötétszürke szemceruzával. Ha megvan, jöhetnek a színek! Alsó szempilláid tövét vastagabb vonallal, kék szemceruzával húzd ki. Ha ezzel megvagy, satírozd el egy kis ecsettel vagy fültisztító pálcikával ezt a vonalat. Ezután Egy kékes-lilás árnyalatú szemhéjfestékkel fesd ki felső és alsó szemhéjadat egyaránt. Felül teljesen a mozgó szemhéjadat, alul pedig csak abban a vonalban, amit kihúztál és elsatíroztál. Törekedj arra, hogy az alsó és felső szemhéjadra felvitt szemhéjfestékek satírozással a külső szemzugban összetalálkozzon, így ezzel megnagyítod szemeidet is. Amikor ezzel megvagy, használj a szemöldököd alatti részre rózsaszín árnyalatú szemhéjfestéket is.

3. Lépés

Szempilláidról se feledkezz meg, használd az FM Hypnotic Black szempillaspirálját , mely vadítóan csábító tekintetet varázsol viselőjének.

4. Lépés

Ehhez a színesebb smink hez egy visszafogottabb, világosabb színt ajánlunk az ajkaidra, mely nem más, mint az ápoló FM Innocent Pink szájfény.

Sok sikert a csábításhoz!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nyt sygesikring pris

(nyt sygesikring pris, 2020.12.04 17:37)


Why viewers still use to read news papers when in this technological world the whole thing is available on web? http://gumpw.niddfre.se/beauty/nyt-sygesikring-pris.php nyt sygesikring pris

телеинспекция трубопроводов стоимость работ

(Floydlon, 2020.12.04 16:04)

<b><a href=https://svs-samara.ru>оборудование гидродинамической очистки</a></b>

Мы знаменитая компания по Очистке уличной канализации и Телеинспекции водозаборных скважин предлагаем свои услуги всем, как частным так и общественным объединениям.

В 80% случаях скважины восстанавливаются до первоначальных данных при введении в эксплуатацию скважины, что является альтернативой бурения новой скважины.
Обеспечено повышение сбыта водозаборной скважины не менее 30% от имеющегося на момент запуска дел.

Некоторые из скважин в результате мероприятия восстановительного комплекса событий могут быть снова введены в эксплуатацию. Тем более что итоговая стоимость этих действий в 10 раз ниже цены непосредственных сооружений.

fis i ansiktet

(fis i ansiktet, 2020.12.04 07:49)


Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website. It's simple, yet effective. A lot of times it's hard to get that "perfect balance" between user friendliness and appearance. I must say you've done a fantastic job with this. Additionally, the blog loads super fast for me on Chrome. Superb Blog! http://ulym.niddfre.se/trends/fis-i-ansiktet.php fis i ansiktet

drug abuse cocaine

(Arthurvok, 2020.12.04 07:20)

drug testing jobs <a href=http://tux4.com.br/networking/grupos/comprar-tramadol-sin-receta-online>http://tux4.com.br/networking/grupos/comprar-tramadol-sin-receta-online</a> lpr home remedies

Pnademic info expert

(Mixlew, 2020.12.03 18:13)

I am expert of pandemic, and i can help you.
PS: How are you? I am from France :)/ mixx

kramp i fötterna

(kramp i fötterna, 2020.12.03 09:28)


Thanks for the marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you will be a great author. I will be sure to bookmark your blog and will come back very soon. I want to encourage you to definitely continue your great job, have a nice day! http://luitur.niddfre.se/for-men/kramp-i-foetterna.php kramp i fötterna

Reputable Online Pharmacy, Canadian Remeron online

(Bradleybiz, 2020.12.03 05:37)

Viagra: $0.31
Cialis: $0.69
Kamagra: $0.90

<b><a href="https://bit.ly/3ktuIQ6 ">Canadian Pharmacy</a></b>

+ 100% Confidential and anonymous
+ New FDA Approved Drugs
+ Special internet prices and discounts
+ Brand and generic RX meds
+ Fast worldwide delivery

List of Accredited Canadian Online Pharmacies:
<b><a href="https://bit.ly/3ktuIQ6 "> + Check Your Online Pharmacy</a></b>


What is the medication Remeron? Customer reviews of Remeron. <a href="http://cialiscoupon.bravesites.com/cialiscoupon ">Online Canadian Pharmacy</a>: Mail Order Remeron user reviews.
Health & beauty indian Remeron. <a href="http://umiwz.com/forum.php?mod=viewthread&tid=114723&extra= ">Canadian Online Pharmacy</a> Customer reviews of Remeron. Low dose Remeron side effects|? Online canadian Remeron without prescription. <a href="https://pharmacyhow.blogspot.com/ ">Canadian Pharmacy</a> - Canadian Remeron from canadian pharmacy reviews.
Best pharmacy to buy Remeron online. <a href="https://www.uowarforge.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=4221 ">Online Pharmacy</a> Remeron Online presciption.

buy viagra cialis iodiff

(ruiquETum, 2020.12.02 18:38)

Can I Take Expired Amoxicillin Pills entect <a href=https://dcialish.com/>cialis for sale online</a> souccicyDouh Real Secure Ordering Fluoxetine Website Visa Accepted Pharmacy

alla annonser bilar

(alla annonser bilar, 2020.12.02 04:31)


Excellent weblog here! Additionally your website loads up fast! What host are you using? Can I am getting your affiliate link on your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol http://terve.neoce.se/decorations/alla-annonser-bilar.php alla annonser bilar

Buy miserly no medicament

(Mriangop, 2020.12.02 02:49)

cialis uk chemist order
uy cialis
<a href="https://pharmacywalmart.com/#">cialis over the counter at walmart
</a> - cialis 10mg or 20mg occupation
https://pharmacywalmart.com - cialis otc
cialis information viagra donate

Hi! Only from 18+!

(SandraHeift, 2020.12.01 23:39)

Here loveawake.ru you are waiting for interesting Dating only for adults!

Вопрос по авто

(AlexiSmilekar, 2020.12.01 22:18)

<b>стойки стабилизатора лачетти</b>
<a href=https://vk.com/lacetti_1>со лачетти</a>
<a href="https://vk.com/lacetti_1">купить шевроле лачетти в в новгороде</a>

kallbrand i foten

(kallbrand i foten, 2020.12.01 14:39)


Wow, superb blog structure! How long have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The full glance of your website is great, as smartly as the content material!
http://taren.niddfre.se/decorations/kallbrand-i-foten.php kallbrand i foten

lättmetallfälgar på vintern

(lättmetallfälgar på vintern, 2020.11.30 18:38)


Hey There. I discovered your weblog the use of msn. That is a really neatly written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your helpful info. Thanks for the post. I'll definitely return. http://samla.neoce.se/relaxation/laettmetallfaelgar-p-vintern.php lättmetallfälgar på vintern

Прикольные новости

(Edwardhed, 2020.11.30 10:55)

Привет всем участникам!
Нашел удивительную фотосессию на этом сайте: http://okaybro.ru :
<a href=http://okaybro.ru/art_iskusstvo/>искусство и ремесло</a> арты парней
Мемы и приколы про "это" http://okaybro.ru/11773-memy-i-prikoly-pro-eto.html
Круизная коллекция Chanel 2015 <a href=http://okaybro.ru/153-kruiznaya-kollekciya-chanel-2015.html> Круизная коллекция Chanel 2015 </a>
http://okaybro.ru/4656-kak-rabotaet-lyubov.html

gerard cosmetics sverige

(gerard cosmetics sverige, 2020.11.30 01:58)


Quality articles is the key to attract the viewers to go to see the site, that's what this site is providing. http://ulym.niddfre.se/for-women/gerard-cosmetics-sverige.php gerard cosmetics sverige

Кубань фото

(Inga, 2020.11.29 21:58)


<a href=https://kuban.photography/>фото кубанские</a>

google dev tools

(google dev tools, 2020.11.29 09:33)


If some one wishes expert view concerning running a blog then i suggest him/her to pay a visit this weblog, Keep up the pleasant job. http://sarti.neoce.se/travels/google-dev-tools.php google dev tools

baywatch säsong 1

(baywatch säsong 1, 2020.11.28 15:13)


Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. However think of if you added some great graphics or video clips to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with images and video clips, this website could certainly be one of the best in its niche. Awesome blog! http://adco.niddfre.se/music/baywatch-saesong-1.php baywatch säsong 1

bmw club schweden

(bmw club schweden, 2020.11.27 16:21)


I'm extremely pleased to uncover this web site. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you book-marked to see new stuff on your web site. http://betmo.niddfre.se/for-women/bmw-club-schweden.php bmw club schweden


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő » 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< December / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 39476
Hónap: 963
Nap: 34